Shiatsu továbbképzések

Shiatsu-terápia III. (1 éves energetikai továbbképzés)

Bővebben   Jelentkezés

Empty Touch-Shiatsu Modul I

Der renommierte Shiatsu-Lehrer, TaiJi-/Qi Gong-Lehrer und Zen-Mönch Helmut Bräuer aus Deutschland bietet wieder Fortbildungs-Kurse in Ungarn an. Er war Übersetzer und persönlicher Schüler von Pauline Sasaki, einer direkten Schülerin Masunaga’s. Als langjähriger Begleiter und Übersetzer ihrer Workshops gilt Helmut Bräuer in Europa als herausragender Vertreter von Paulines hochentwickeltem Forschungsansatz über energetisches Heilen.

Mehr Information   Anmeldung

Empty Touch – Shiatsu I.

Az Empty Touch - Shiatsu tanfolyam célja az energetikai kezeléseknek és az érintés minőségének elmélyítése és kiterjesztése a Masunaga Zen-shiatsu alapjaira felépítve a Zen szellemiség jegyében.

Bővebben   Jelentkezés

Shiatsu a várandóság és szülés alatt

A várandósság és szülés folyamán a női szervezetnek és a test energiarendszerének rugalmasan és gyorsan kell alkalmazkodnia a néha erőteljes változásokhoz. Ez a képzés segítséget nyújt a shiatsu gyakorlóknak, hogy tisztában legyenek ezekkel az energetikai változásokkal a három trimeszter és a szülés alatt, és megfelelő kezeléseket tudjanak alkalmazni a hozzájuk fordulóknál.

Bővebben   Jelentkezés