Shiatsu masszázs alaptanfolyam

Jelentkezés

 • A Shiatsu masszázs alaptanfolyam rövid leírása:

  A shiatsu masszázs alapját az ősi japán zen hagyományok és Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) alkotják. A taoista gyökerekből kapta az egyensúlyra való törekvést, míg a zen-ből a jelenlétet, a jelen pillanat megélését. Ezekre az alapokra épülve jött létre egy nagyon lágy, meditatív kezelési módszer, melyben nagy hangsúlyt kap az érintés és az azon keresztüli kommunikáció az emberek között.

  A  shiatsu masszázs alaptanfolyamon megismerkedünk a HKO alapjaival, beszélünk a Qi-ről, arról az energiáról ami a körülöttünk lévő világban és bennünk is megtalálható és összeköt vele. Tanulunk a meridiánokról, azokról a csatornákról, amikben a Qi áramlik és megtanuljuk a Tűz és a Víz minőségéhez tartozó meridiánok kezelését. Kitérünk a yin és yang elméletére, beszélünk a haráról, mint az intuíciónk szülőhelyéről, megtanulunk különbséget tenni a kyo és jitsu állapotok között. Próbáljuk felébreszteni intuitív képességeinket egyszerű játékokkal és megérezni a jelen pillanat fontosságát.

  A shiatsu masszázs kezelések ruhában történnek a földön, egy kényelmes szivacson. A tanfolyam elvégzése után képesek leszünk használni a testsúlyunkat a különböző technikáknál, hogy ne legyenek megerőltetőek, kényelmesen tudunk majd mozogni a földön és megfelelően tudunk kapcsolódni a partnerünkkel a figyelmünkön keresztül. Mindezek hatására fejlődik a testtudatunk és képesek leszünk segíteni magunkon és a körülöttünk lévő embereken. Elsajátítunk egy teljes testet érintő kezelést, megismerünk néhány fontos akupunktúrás pontot, melyeket hatékonyan tudunk alkalmazni különböző fájdalmak és betegségek megjelenésekor.

  Önmagunk megsegítésére minden nap különböző testgyakorlatokat végzünk, melyekkel a meridiánokban áramló energiát lehet harmonizálni, és így testünket egészségesen tudjuk tartani. Növekszik az izmok, ízületek rugalmassága, szabadabb lesz a mozgásunk és a gondolkozásunk, a jó közérzet és az optimista világlátás kerül előtérbe.

  Az alaptanfolyam elvégzése után lehetőség van gyakorlónapokon való részvételre, ahol a felmerülő elméleti és gyakorlati kérdéseket lehet megbeszélni valamint az alapkezelést tudjuk gyakorolni.

  A shiatsu masszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség nyílik továbbtanulásra a Shiatus-terápia 1 éves tanfolyamán, ahol a shiatsu terápiás munkájának az alapjaival ismerkedhetünk meg és a tanfolyam sikeres elvégzése után alternatív masszázs- és mozgásterapeuta szakvizsgát tehetünk.

 • Shiatsu masszázs hétvégi alaptanfolyam

  Időpont: 2018. április 13-14-15. (pénteken 16-20,szombat,vasárnap 9-17 óráig)

  Helyszín: II. ker. Budapest, Frankel Leó út 5.

  Ára: 38.000,- Ft

  Oktató: Jászberényi Éva

   

  Shiatsu masszázs hétköznapi alaptanfolyam

  Időpont: 2018. április 5-12-19. május 3. (csütörtökönként 16-20 óráig)

  Helyszín: II. ker. Budapest Frankel Leó út 5.

  Ára: 38.000,- Ft

  Oktató: Jászberényi Éva

   

  A tavaszi félévben elvégzett alaptanfolyam felhasználható ajándékként a 2018 szeptemberben induló AMM vagy SHIATSU-TERÁPIA ÉVES képzésre!

   

  FONTOS tájékoztató:

  A tanfolyamok indulása létszámfüggő, ezért a képző intézmény fenntartja magának a jogot a regisztrációs időpont lejárta előtt, de legkésőbb a regisztrációs időpont lejárta utáni 2. munkanapig a tanfolyam helyének és időpontjának megváltoztatására, amelybe beletartozik a tanfolyam esetleges lemondása is. Kérjük a fentiek szíves megértését és figyelembevételét!

 • A Shiatsu masszázs alaptanfolyam főbb témái:

  - egy teljes testkezelés menetének és technikáinak a megismerése

  - Do-In, meridián harmonizáló gyakorlatok és önmasszázs

  - a shiatsu alapjai, szemlélete és kialakulása

  - összpontosítás, figyelem és elmélyülés a kezelések közben

  - a testre és a tudatra gyakorolt pozitív hatások

  - az érintés és a jelenlét fontossága

  - alapvető diagnosztikus területek a testen

 • A shiatsu masszázs alaptanfolyamra való jelentkezéshez szükséges még 18.000,-Ft regisztrációs díj befizetése az alábbi bankszámlaszámra:

  (természetesen a tanfolyam összegébe beleszámít)

  Számla tulajdonos: Jászberényi Éva

  Számlaszám: 11773023-00641391-00000000

  A közleményben kérjük tüntessék fel: név, SM, kezdési dátum (pl.:2016.09.06.)

  A tanfolyam esetleges lemondása esetén a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni!

  Az alábbi jelentkezési lap kitöltése és elküldése:

  (Kérem kattintson a "Jelentkezés" gombra!)

  Jelentkezés

  FONTOS!

  Amennyiben a jelentkezési lap elküldése utáni 5 munkanapon belül nem érkezik meg a regisztrációs díj, a jelentkezést automatikusan töröljük!

  A regisztrációs díj megérkezését e-mailben visszaigazoljuk.

   

  A képzéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekre az alábbi elérhetőségeken tudunk válaszolni:

  Jászberényi Éva - 06-30/686-2463, info@haromforras.hu

  Az oktatás kis csoportban történik, ezért a tanfolyam létszáma korlátozott. A résztvevőket a jelentkezés (jelentkezési űrlap elküldése+regisztrációs díj befizetése) sorrendjében tudjuk fogadni.

 • jegyzetfüzet, íróeszköz, könnyű, kényelmes szabadidőruha, tiszta zokni

  A tanfolyamon kérjük hogy ápolt, rövidre vágott körömmel jelenjenek meg!

  Minden nap tartunk egy hosszabb ebédszünetet, délelőtt és délután pedig rövidebb pihenőket iktatunk be.
  Gyülekezés a tanfolyam helyszínén 10-15 perccel a kezdés előtt!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Share